Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Zizohh
Saturday, December 31, 2011 ★ 5:56 PM │ (0) angels
Hai zieza , awk cmne ? Best ddk Thailand ? Balikbalik laa makcik oi .. Da nak skola daa . *okeabaikan .
Actually , saya bukan nak cerita pasal tu pun . Hewhew . Saje menggatal . Okehh . Azieza ni kankan , dia ni mmg bestie aku laa . Kita berdua kongsi lagu , tutorial shawl bagai . Dia ni lembut, tapi ganas . Kita tak suka benda yang sama *orangmanusiahumankawanlagucikgu . Tapi aku jeles betol ngan zieza sorang ni .. Nak tau hape ? Blog dia shantekk , FOLLOWER dia ramai , Ayat dia hot , Dia pon hot . Aiseeyy . Nak berbanding dengan saya , blog ? haktuihh tepi longkang je , follower ? 5 org tak sampai ., ayat ? tak meletop pon , Aku hot ? Tak langsung .. Pegi lari jauhjauh laaaa .. Okeoke , Banyak dah aku membebel ni , Bhaiii !

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Lyana and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to , post non-sense things , type asdfghjkl until i get tired . I mean , who the hell in the world , uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot . okay ? and you've got any problems with that? no rite ? good ;). Actually i'm just fourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I sing loudly even if i'm in a public place .. and i blah blah, i blah too .. enough . bye byee ! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook lyana
Twitter lyana
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Zizohh
Saturday, December 31, 2011 ★ 5:56 PM │ (0) angels
Hai zieza , awk cmne ? Best ddk Thailand ? Balikbalik laa makcik oi .. Da nak skola daa . *okeabaikan .
Actually , saya bukan nak cerita pasal tu pun . Hewhew . Saje menggatal . Okehh . Azieza ni kankan , dia ni mmg bestie aku laa . Kita berdua kongsi lagu , tutorial shawl bagai . Dia ni lembut, tapi ganas . Kita tak suka benda yang sama *orangmanusiahumankawanlagucikgu . Tapi aku jeles betol ngan zieza sorang ni .. Nak tau hape ? Blog dia shantekk , FOLLOWER dia ramai , Ayat dia hot , Dia pon hot . Aiseeyy . Nak berbanding dengan saya , blog ? haktuihh tepi longkang je , follower ? 5 org tak sampai ., ayat ? tak meletop pon , Aku hot ? Tak langsung .. Pegi lari jauhjauh laaaa .. Okeoke , Banyak dah aku membebel ni , Bhaiii !

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST