Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

No tittle :P
Friday, January 20, 2012 ★ 9:01 PM │ (0) angels
Hai.Assalamualaikum.
*takjawabdosadahjawabsayang.
haha gedikk

Post aku kali ni takde tittle.mmg aku takde topik la kot nak cakap ape.tapi aku tulis je la ape mnde yg ade dlm otak aku skrg . aku ni apelah sangat , cerita pon takde , bila lah mentol nak menyala ni . hmm ~

Aku rase cuti ni agk seronok jugaklah . nanti nak pegi jalanjalan PD dgn family .. ohbesnyee . nanti aku tulis post pasal Aku pegi PD pulak ea . aku sumbat banyakbanyak gambar untuk korang .

Howhow , ade lagii .. Aku drpd smlm sampai pagi ni  kankan , tak lepas lappy .. Biasenye kena marah tapi kali ni tak pulak .. sebabnye kan .. cerita dia macam ni .. mlm td aku tido pukul 2 .. nenek aku dah otw nak pegi marah aku sebab tak lepas lappy then .. ehh kejap . mcm ni cerita dia..

nenek ; suruhlah lyana tu berhenti main lappy .. dah berjam-jam menghadap mende tuu .
atuk : takpelah .. kesian lah ke dia tu .. 3 minggu tak balik ..
blablabla ...

Oh .. gembirenye akuu . Sayang lah kat atuk aku .. haha . untung jugak tak balik 3 minggu . ade jugak yang kesiankan aku . Biasenye kena marah tak buat kerja rumah . hewhew . malsnyee aku .

hmm ~ okeoke . skrg ni dah pukul 1 petang . aku tak mandi lagi ni . aku pegi mandi dulu and kalau ade mase aku membebel lagii :/ kbhaii korang .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Lyana and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to , post non-sense things , type asdfghjkl until i get tired . I mean , who the hell in the world , uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot . okay ? and you've got any problems with that? no rite ? good ;). Actually i'm just fourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I sing loudly even if i'm in a public place .. and i blah blah, i blah too .. enough . bye byee ! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook lyana
Twitter lyana
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
No tittle :P
Friday, January 20, 2012 ★ 9:01 PM │ (0) angels
Hai.Assalamualaikum.
*takjawabdosadahjawabsayang.
haha gedikk

Post aku kali ni takde tittle.mmg aku takde topik la kot nak cakap ape.tapi aku tulis je la ape mnde yg ade dlm otak aku skrg . aku ni apelah sangat , cerita pon takde , bila lah mentol nak menyala ni . hmm ~

Aku rase cuti ni agk seronok jugaklah . nanti nak pegi jalanjalan PD dgn family .. ohbesnyee . nanti aku tulis post pasal Aku pegi PD pulak ea . aku sumbat banyakbanyak gambar untuk korang .

Howhow , ade lagii .. Aku drpd smlm sampai pagi ni  kankan , tak lepas lappy .. Biasenye kena marah tapi kali ni tak pulak .. sebabnye kan .. cerita dia macam ni .. mlm td aku tido pukul 2 .. nenek aku dah otw nak pegi marah aku sebab tak lepas lappy then .. ehh kejap . mcm ni cerita dia..

nenek ; suruhlah lyana tu berhenti main lappy .. dah berjam-jam menghadap mende tuu .
atuk : takpelah .. kesian lah ke dia tu .. 3 minggu tak balik ..
blablabla ...

Oh .. gembirenye akuu . Sayang lah kat atuk aku .. haha . untung jugak tak balik 3 minggu . ade jugak yang kesiankan aku . Biasenye kena marah tak buat kerja rumah . hewhew . malsnyee aku .

hmm ~ okeoke . skrg ni dah pukul 1 petang . aku tak mandi lagi ni . aku pegi mandi dulu and kalau ade mase aku membebel lagii :/ kbhaii korang .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST