Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Photoscapee :)
Sunday, January 22, 2012 ★ 5:44 AM │ (0) angels
Hai.assalamualaikum.

Korang ape khabar ? sihat ? sebenarnye kankan , aku bukan ade ape sgt nk ckp .. aku ni sebenarnye baru je belajar edit gambar guna photoscape . aku belajar sume ni pon dgn zieza .. disebabkn dye jgklah aku reti berblog , edit gambar bagai .. oh yelah , bangge lah sikit aku dapat kwn cm dye .. td aku bru je lps edit satu gmbar .. taktau la lawa ke tak .. tapi aku tgk lawa je kot . taktau la korang ken ?  hmm , takbanyak aku nak tulis ni . aku bagi korang tgk gambar2 yang kononnye aku dah edit ea ? nah ambik ni !



ni first , gambar sedare aku . aiesya name dia .. ni pon kali last aku jumpa dia . dia dpt pegi MRSM pekan . jeles jugak la aku ni ..



ni aku . baru snap tadi . haha . aku tgk lawa la jugak kan ? *perasan



hmm , ni haritu mase aku hang dengan kawankawan skola rendah aku . happy gila dapat jumpa diorang .
.
.
.
.
okeoke , habis dah . bhaii korang ! muah sket kat pipi .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Lyana and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to , post non-sense things , type asdfghjkl until i get tired . I mean , who the hell in the world , uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot . okay ? and you've got any problems with that? no rite ? good ;). Actually i'm just fourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I sing loudly even if i'm in a public place .. and i blah blah, i blah too .. enough . bye byee ! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook lyana
Twitter lyana
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Photoscapee :)
Sunday, January 22, 2012 ★ 5:44 AM │ (0) angels
Hai.assalamualaikum.

Korang ape khabar ? sihat ? sebenarnye kankan , aku bukan ade ape sgt nk ckp .. aku ni sebenarnye baru je belajar edit gambar guna photoscape . aku belajar sume ni pon dgn zieza .. disebabkn dye jgklah aku reti berblog , edit gambar bagai .. oh yelah , bangge lah sikit aku dapat kwn cm dye .. td aku bru je lps edit satu gmbar .. taktau la lawa ke tak .. tapi aku tgk lawa je kot . taktau la korang ken ?  hmm , takbanyak aku nak tulis ni . aku bagi korang tgk gambar2 yang kononnye aku dah edit ea ? nah ambik ni !



ni first , gambar sedare aku . aiesya name dia .. ni pon kali last aku jumpa dia . dia dpt pegi MRSM pekan . jeles jugak la aku ni ..



ni aku . baru snap tadi . haha . aku tgk lawa la jugak kan ? *perasan



hmm , ni haritu mase aku hang dengan kawankawan skola rendah aku . happy gila dapat jumpa diorang .
.
.
.
.
okeoke , habis dah . bhaii korang ! muah sket kat pipi .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST