Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Selepas 3 minggu berperap kat asrama --'
Friday, January 20, 2012 ★ 7:11 AM │ (0) angels
Hai . Assalamualaikum.

tengok tittle tu - Selepas 3 minggu berperap kat asrama kan ? haha , actually memang 3 minggu pon . stress gila takdapat onl , main phone bagai . sedihh weahh . ni nangis ni haha *tipuu
okeoke , first day pegi daftar asrama kan , woahhh .. tengok semorang punya baju barangbarang semua baru lagi . bau kedai sumenyee . termasuk aku actuallynyee . hewhew

first week aku terase macam setahun yang kebabiian . stress gilaa . tapi mmg kecoh gila lah .. semuaorang cerita pasal cuti diorang . kat kelas pon sameee . . cikgu pon tak habishabis suruh senyap . mase the first perhimpunan tu kankan , pengawas sume stress dgn genggeng aku . memang kecoh gila lah and memang sah leer nama kitorang tercatat kat dalam buku diorg tu . naughty kan kitorang ? oh memangg . bukan selalu xP tapi pengawas yang tulis nama kitorang tu classmate aku je .. takesah sangat lah kot ?

pastu minggu kedua agak excited lah kot , taksabar nak orientasi semuaa . campur aspuri aspuraa . haha . lagipun budakbudak form 1 ade masuk . tapi bukan diorang je . form lain pongg ade jugak . aku pon belagak sikit . dengan bangganye tegotego orang bagai . bestt weahh . rugi tak dok asrama . isninselasarabukhamis and JUMAAT , lepas aspuraa dah siap smbhyg jumaat , kitorg start orentasi . ceramah mula2 . dah lah letih , ngantuk sume . cikgu ceramah pulak . aiseyy . dgr jelaaa . dah la 2 jm ceramah tu , semorg mengeluh . tapi aku ngan kawan aku tak . kitorg pegi usha aspuraa . haha . mmg ler tak ngantok mulamula .. tapii dah lamelame boringg lah ... lepastuu kann bnyk laa aktiviti yg kitorg buat , bess gilaa lah . then habis ahad , letihpenattiredhappy semua lah . mmg bess . and ptg tu jugak . si makcikk zieza ni balik asrama . ohyelah .. aku ler org yang paling happy zieza dah balik . topic kitorg borak sememangnye psl blog , fb sumee ni . haha . bes kwn ngan zieza . diaa mmg frendly lahh .. *haihh zieza ni tgh snyumsenyum leteww . jgn bangge sgt eahh

k, minggu last ni semorang menghitung hari nak balik rumah .. and ayt diorg mcm ni

'' taksabar nye nak balik rumahh , lame dah tak tgk rumahh . dah 3 minggu dah dok kat asramaa . ''

korang dah bace ken ? haha . aku pon same je . aku ni kan , hari rabu je dah kemas brg . aku lah org yg paling excited skali nak balik . habis skolah je tros aku balik . barang mmg kemain bnyk lah . bawak balik beg   yang macam kat af tuu . haha . semuaorang pandang . aku takesah pon . barang aku . bukan kau . kesah ape aku *cehhbajett
pastu sampai rumah aku ambik lappy and ape lagi ? ONLINEE lah weahh ! oh gembirenye aku cuti seminggu , homework mmg tak terkate lah . mmg melimpah ruah . tapi takpe . aku boleh buat . tahun depan nak pmr . sabar je laa ...

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Lyana and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to , post non-sense things , type asdfghjkl until i get tired . I mean , who the hell in the world , uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot . okay ? and you've got any problems with that? no rite ? good ;). Actually i'm just fourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I sing loudly even if i'm in a public place .. and i blah blah, i blah too .. enough . bye byee ! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook lyana
Twitter lyana
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Selepas 3 minggu berperap kat asrama --'
Friday, January 20, 2012 ★ 7:11 AM │ (0) angels
Hai . Assalamualaikum.

tengok tittle tu - Selepas 3 minggu berperap kat asrama kan ? haha , actually memang 3 minggu pon . stress gila takdapat onl , main phone bagai . sedihh weahh . ni nangis ni haha *tipuu
okeoke , first day pegi daftar asrama kan , woahhh .. tengok semorang punya baju barangbarang semua baru lagi . bau kedai sumenyee . termasuk aku actuallynyee . hewhew

first week aku terase macam setahun yang kebabiian . stress gilaa . tapi mmg kecoh gila lah .. semuaorang cerita pasal cuti diorang . kat kelas pon sameee . . cikgu pon tak habishabis suruh senyap . mase the first perhimpunan tu kankan , pengawas sume stress dgn genggeng aku . memang kecoh gila lah and memang sah leer nama kitorang tercatat kat dalam buku diorg tu . naughty kan kitorang ? oh memangg . bukan selalu xP tapi pengawas yang tulis nama kitorang tu classmate aku je .. takesah sangat lah kot ?

pastu minggu kedua agak excited lah kot , taksabar nak orientasi semuaa . campur aspuri aspuraa . haha . lagipun budakbudak form 1 ade masuk . tapi bukan diorang je . form lain pongg ade jugak . aku pon belagak sikit . dengan bangganye tegotego orang bagai . bestt weahh . rugi tak dok asrama . isninselasarabukhamis and JUMAAT , lepas aspuraa dah siap smbhyg jumaat , kitorg start orentasi . ceramah mula2 . dah lah letih , ngantuk sume . cikgu ceramah pulak . aiseyy . dgr jelaaa . dah la 2 jm ceramah tu , semorg mengeluh . tapi aku ngan kawan aku tak . kitorg pegi usha aspuraa . haha . mmg ler tak ngantok mulamula .. tapii dah lamelame boringg lah ... lepastuu kann bnyk laa aktiviti yg kitorg buat , bess gilaa lah . then habis ahad , letihpenattiredhappy semua lah . mmg bess . and ptg tu jugak . si makcikk zieza ni balik asrama . ohyelah .. aku ler org yang paling happy zieza dah balik . topic kitorg borak sememangnye psl blog , fb sumee ni . haha . bes kwn ngan zieza . diaa mmg frendly lahh .. *haihh zieza ni tgh snyumsenyum leteww . jgn bangge sgt eahh

k, minggu last ni semorang menghitung hari nak balik rumah .. and ayt diorg mcm ni

'' taksabar nye nak balik rumahh , lame dah tak tgk rumahh . dah 3 minggu dah dok kat asramaa . ''

korang dah bace ken ? haha . aku pon same je . aku ni kan , hari rabu je dah kemas brg . aku lah org yg paling excited skali nak balik . habis skolah je tros aku balik . barang mmg kemain bnyk lah . bawak balik beg   yang macam kat af tuu . haha . semuaorang pandang . aku takesah pon . barang aku . bukan kau . kesah ape aku *cehhbajett
pastu sampai rumah aku ambik lappy and ape lagi ? ONLINEE lah weahh ! oh gembirenye aku cuti seminggu , homework mmg tak terkate lah . mmg melimpah ruah . tapi takpe . aku boleh buat . tahun depan nak pmr . sabar je laa ...

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST