Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

~
Friday, February 17, 2012 ★ 4:58 PM │ (0) angels
Hai . Assalamualaikum .

Eh korang , mintak maaf la sebab dah lama gila tak tulis post . Korang bukak blog aku je tgk post yang sama kan ? A big sorry eh . Maafkan aku tau . Kthanks .

Sebenarnya aku takde idea nak tulis apa . Nothing happen pon . Takde yang menarik yang akan buat korang sume tertarik untuk baca . Ye serious ni . Tengok tittle tu . Takde motif punya pasal .

Hmm , maybe ade benda nak aku cerita . Korang ade bace tak pasal ada 2 orang budak meninggal sebab mandi dekat pantai Cherating haritu ? Ada tak ? Ada kenn ? Diorang tu budak sekolah akuu . Sedih gila bila dapat tau diorang dah meninggal . Serious sedihh . Nah tengok gambar diorang


Sebelah kiri ni sama umur dengan aku . Kitorang memang lagsung tak rapat tapi kitorang pernah lah ber'haihai' jugak . Tahun ni tak sempat lagi nak tegur diaa . Sedihnyaa :(

Sebelah kanan ni tua setahun dengan aku . Dia memang popular laa . Ramai orang kenal diaa . Aku takpenaa pun tego dia . Tak berani ,  tapi memang selalu lah berseliseh dengan dia kat sekolah . Setiap harii . Tapi tautau dia dah takde . Sedih gilaa kan ? Samasama lah kita sedekahkan al-fatihah untuk diorang . Semoga diorang ditempatkan dengan orangorang yang berimann . Aminn ~

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Lyana and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to , post non-sense things , type asdfghjkl until i get tired . I mean , who the hell in the world , uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot . okay ? and you've got any problems with that? no rite ? good ;). Actually i'm just fourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I sing loudly even if i'm in a public place .. and i blah blah, i blah too .. enough . bye byee ! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook lyana
Twitter lyana
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
~
Friday, February 17, 2012 ★ 4:58 PM │ (0) angels
Hai . Assalamualaikum .

Eh korang , mintak maaf la sebab dah lama gila tak tulis post . Korang bukak blog aku je tgk post yang sama kan ? A big sorry eh . Maafkan aku tau . Kthanks .

Sebenarnya aku takde idea nak tulis apa . Nothing happen pon . Takde yang menarik yang akan buat korang sume tertarik untuk baca . Ye serious ni . Tengok tittle tu . Takde motif punya pasal .

Hmm , maybe ade benda nak aku cerita . Korang ade bace tak pasal ada 2 orang budak meninggal sebab mandi dekat pantai Cherating haritu ? Ada tak ? Ada kenn ? Diorang tu budak sekolah akuu . Sedih gila bila dapat tau diorang dah meninggal . Serious sedihh . Nah tengok gambar diorang


Sebelah kiri ni sama umur dengan aku . Kitorang memang lagsung tak rapat tapi kitorang pernah lah ber'haihai' jugak . Tahun ni tak sempat lagi nak tegur diaa . Sedihnyaa :(

Sebelah kanan ni tua setahun dengan aku . Dia memang popular laa . Ramai orang kenal diaa . Aku takpenaa pun tego dia . Tak berani ,  tapi memang selalu lah berseliseh dengan dia kat sekolah . Setiap harii . Tapi tautau dia dah takde . Sedih gilaa kan ? Samasama lah kita sedekahkan al-fatihah untuk diorang . Semoga diorang ditempatkan dengan orangorang yang berimann . Aminn ~

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST